nedeľa 5. júna 2016

Anketa: Ktorú Laru máte najradšej?

Lara Croft sa nám v priebehu 20 rokov niekoľkokrát zmenila. Ktorá je však vaša obľúbená? Klasická z pôvodných TR alebo z trilógie od Crystal Dynamics? Ak sa neviete rozhodnúť môžete ich vybrať viac. Každý hlas sa ráta, a ja som zvedavý, ktorú z nich zvolíte ako víťaza :)

 V ankete sa bude dať hlasovať do 1. Júla 2016 a nájdete ju vpravo v menu.



4 komentáre:

  1. Co se týče Lary, tak jsem prošla počáteční fází, kdy se mi spíše líbila Lara nová, pak jsem se usnesla, že vlastně starší je lepší, až jsem se finálně dohrabala k jednoznačnému závěru, že nejlepší je zkrátka ta z AoD. A to se prosím léta nezměnilo a asi ani už nezmění :P A když jsme už u toho, proč vlastně Lara? Ať žije Kurtis!...počítá se Kurt? Že jo? Že jo? <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som v podstate začal TR1 na PS1. Nikdy na to nezabudnem. Ale najviac sa mi asi páčila Lara z TRL. Na tú hru mám strašne nostalgické spomienky, ale staršia Lara je tiež super. :)

      Prečo Lara? Pretože je to už 20 rokov a Lara je hlavnou hrdinkou narozdiel od Kurta. A že si to ty počíta sa aj Kurt XD

      PS: už môžeš hlasovať, anketa je opravená

      Odstrániť
  2. Myslím si, že je to hodně o těchto vzpomínkách :P Na moji obhajobu - já jsem se k TR dostala v nesprávném věku, takže mě ta "stará" Lara docela vyděsila, tudíže jsem pak začínala o X let později právě s TR:L. Nostalgické vzpomínky mám tedy na TR:L taky hodně velké, přesto mě to AoD totálně ale smetlo. I přes ty strašné chyby a nedodělky, totálně si mě získalo. Příběh, prostředí...mělo to obrovský potenciál. O Kurtovi nemluva, škoda, že to nebylo o něm... co nekoukejte se na všichni tak! xD... každopádně, je to opravdu složité, protože mi právě došlo, že ty vzpomínky mám i na ty staré... takže...všechno/všechny je/jsou fajn, jen na jiný způsob? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. AoD bolo super aj napriek tým chybám, na tomto sa určite zhodneme. Ale strašne mi vadí že na nich tlačili a nedokončili to, veľa vecí z hry bolo vypustených a zostalo to otvorené. Každopádne si za to pravdepodobne môže ale core samo.

      Odstrániť