streda 22. marca 2017

Ako postupuje vývoj fan remaku Tomb Raider II

Dokončená jaskyňa v prvom leveli

Nakoľko Nicobass momentálne nechcel viac prezradiť z hry tak si môžme pozrieť dokončenú verziu jaskyne z prvého levelu. Určite ma potešili svetlice :)



Kedy bude demo? 

Nicobass mal cieľ, chcel totiž do Vianoc vydať demo to sa však nepodarilo (samozrejme nesľuboval to, predsa len na tom pracuje sám a vývoj hry jedným človekom je dosť zdĺhavý). Teda ešte pred Vianocami sa stihol vyjadriť že demo ešte nebude a už si viac nedovolí hovoriť o presnom dátume, resp. demo bude vydané keď bude hotové. 

Stránka na Facebooku

Nicobass si na Facebooku vytvoril aj stránku remaku na ktorej sa objavilo pár zaujímavých vecí, a je to zároveň skvelý spôsob ako zostať informovaný o novinkách. Stránku nájdete na tomto odkaze https://www.facebook.com/TombRaiderDox/ .

Ešte jedno malé video s tigrom :)

3 komentáre:

  1. Chudák tygřík, ale musím říct, že to vypadá kouzelně. :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vypadá to zatiaľ fakt pekne, ale príde mi to tak že Nicobass je stále len na začiatku ale na to že to robí sám by som ešte celkom povedal, že mu to ide rýchlo. Ako ďaleko je vie však iba on, takže sa necháme prekvapiť čo nám ukáže ďalej. :)

      Odstrániť
    2. Ano, jsem zvědavá a těším se. Zároveň smekám před Nicobassem a tímto projektem. Doufám, že to bez problémů dotáhne do konce :-)
      Aktuálně taky sleduju jednu hru, na které začal pracovat jeden člověk, avšak teď už má po boku tuším více lidí. Možná to budeš znát, jmenuje se to Yandere Simulator. :-)

      Odstrániť